Lideri ai PNL s-au întâlnit, duminică, pentru a discuta despre cine va ocupa funcţia de secretar general al partidului, propunere pe care va fi prezentată, luni, în şedinţa Biroului Permanent Naţional, au declarat pentru News.ro, surse liberale. Printre numele care ar putea ocupa funcţia de secretar general sunt preşedintele PNL Bucureşti Cristian Buşoi şi liderul din Prahova Iulian Dumitrescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lideri şi membri liberali discută la acestă oră, într-o şedinţă restrânsă, despre cine este cel mai potrivit pentru funcţia de secretar general interimar al partidului. Printre numele vehiculate sunt Cristian Buşoi - preşedintele PNL Bucureşti şi care, potrivit surselor citate, are susţinerea unor persoane cu influenţă în partid şi Iulian Dumitrescu - preşedintele PNL Prahova care este cotat cu şanse mai mici decât Buşoi.

Luni, la ora 11.00 are loc şedinţa BPN unde forul de conducere va decide cine va ocupa funcţia de secretar general.

Aceasta a rămas vacantă după ce, în urmă cu o săptămână, Marian Petrache a anunţat că demisionează din toate funcţiile pe care le are în partid, incluzând-o şi pe cea de secretar general interimar. Decizia lui a venit după ce procurorii DNA l-au pus sub acuzare pentru luare de mită şi şantaj.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.