Preşedntele PLUS, Dacian Cioloş, s-a întâlnit, joi, la Sibiu, cu preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, care a participat la summitul de la Sibiu. ”Discuţia s-a centrat pe Manifestul pentru Europa pe care l-am lansat ieri şi despre importanţa calibrării corecte în construcţia europeană”, a scris Cioloş pe Facebook.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”O întâlnire excelentă cu preşedintele Emmanuel Macron, chiar de Ziua Europei. Continentul nostru are resurse nebănuite de a-şi scrie corect şi onest istoria în beneficiul tuturor cetăţenilor europeni. Iar noi, românii, avem bucuria şi ocazia de face parte dintr-un proiect istoric. Discuţia s-a centrat pe Manifestul pentru Europa pe care l-am lansat ieri şi despre importanţa calibrării corecte în construcţia europeană. Am fost de acord că întărirea coeziunii între Est şi Vest este piatra de temelie a construcţiei Europei viitorului”,  scris, joi seară, dacian Cioloş pe Facebook.

FOTO - Facebook/ Dacian Ciolos
FOTO - Facebook/ Dacian Ciolos

Acesta a precizat că discuţia s-a concentrat ”asupra pregătirii viitorului grup proeuropean din viitorul Parlament care va fi desenat în alegerile din 26 mai”.

”Dragi români, viitorul este al nostru, pentru el merită să mergem la vot”, a mai scris Dacian Cioloş.
Acesta a postat pe Facebook şi câteva fotografii de la întlnire şi din Piaţa Mare din Sibiu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.