Liderii coaliţiei de guvernare se întâlnesc, luni, la ora 11.30, la Guvern, înainte de şedinţa de guvern de la ora 12.00, în care Guvernul va dezbate proiectul bugetului de stat pe 2022. Preşedintele PNL Florin Cîţu este nemulţumit de modul în care s-au împărţit banii în bugetul pe 2022, el precizând, într-o postare pe Instagram, că în loc de 7%, cât a promis, guvernul alocă pentru investiţii 6,71% din PIB, pentru 2022.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O altă temă de discuţie între liderii coaliţiei este cea legată de proiectul de lege privind certificatul verde. Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, era aşteptat să vină cu o formă finală a proiectului de lege, asumat de ministru. 

Surse guvernamentale precizau că, pentru a fi depus acest nou proiect în Parlament, iniţiatorul proiectului aflat deja în dezbatere la Camera Deputaţilor, Florin Cîţu, ar trebuie să îl retragă. 

Guvernul îşi propunea ca certificatul verde să fie adoptat cât mai repede, pentru a intra în vigoare înainte de debutul unui nou val al pandemiei de coronavirus. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.