Vicepremierul dan Barna anunţă, vineri, că nu se cunoaşte deocamdată cauza producerii incendiului de la Institutul ”Matei Balş”, dar susţine că ”e foarte clar că trebuie luate măsuri foarte dure pentru respectarea regulilor”. ”Orice «lasă că merge şi aşa» poate să aibă efecte pierderea ireparabilă de vieţi omeneşti”, afirmă vicepremierul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

”Condoleanţe familiilor victimelor incendiului de la Matei Balş. De dimineaţa sunt în permanent contact cu ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, şi cu ceilalţi conducători de instituţii implicate în eforturile de gestionare a efectelor acestei tragedii. Nu ştim încă cu certitudine ce a dus la incendiul din această dimineaţă, însă e foarte clar că trebuie luate măsuri foarte dure pentru respectarea regulilor. Orice ”lasă că merge şi aşa”, orice neglijenţă poate să aibă ca efecte pierderea ireparabilă de vieţi omeneşti”, a scris, vineri, pe Facebook, vicepremierul Dan Barna.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Acesta afirmă că ”au fost prea multe astfel de incidente în ultimii ani, concluziile pe care trebuie să le tragem ţin de întregul sistem”.

”Încă o dată, condoleanţe familiilor afectate de tragedia de azi. Toate gândurile noastre merg către ele”, a mai scris Barna.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.