Preşedintele Senatului, Anca Dragu, a transmis, vineri, condoleanţe familiilor victimelor incendiului de la Institutul ”Matei Balş” şi a anunţat că ”asemenea tragedii nu pot şi nu vor rămâne fără urmări”. ”La Institutul ”Matei Balş” erau oameni care au venit să se vindece de bolile lor şi n-au mai plecat acasă din cauza incendiului”, a firmă Dragu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Cu greu îmi găsesc cuvintele după o asemenea tragedie. La Institutul Matei Balş erau oameni care au venit să se vindece de bolile lor şi n-au mai plecat acasă din cauza incendiului. Le transmit condoleanţe familiilor îndurerate şi multă putere pacienţilor afectaţi de incendiu”, a transmis, vineri, preşedintele Senatului Anca Dragu.
 
Aceasta afirmă că ”asemenea tragedii nu pot şi nu vor rămâne fără urmări”.
 
”Specialiştii vor stabili cauzele acestui incendiu dramatic. Imediat după ce aflăm ce a dus la producerea acestei tragedii, putem vedea cum şi cât de repede trebuie schimbat tot ce nu e în regula în sistemul sanitar din România”,  a mai scris Anca Dragu pe Facebook.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.