Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie i-a desemnat, vineri, prin tragere la sorţi, pe cei cinci judecători care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerile prezidenţiale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conformându-se dispoziţiilor art.16 alin.2 din Legea nr. 370/2004 privind alegerea Preşedintelui României, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, în ziua de 30 august 2019, ora 10:00, la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, a avut loc, prin tragere la sorţi, desemnarea celor 5 judecători care intră în alcătuirea Biroului Electoral Central pentru alegerea Preşedintelui României din data de 10 noiembrie 2019, anunţă ICCJ.
 
Cei cinci judecători sunt: Adina Georgeta Nicolae - judecător la Secţia I civilă; Nina Ecaterina Grigoraş - judecător la Secţia I civilă; Elisabeta Roşu - judecător la Secţia a II-a civilă; Adrian Remus Ghiculescu - judecător la Secţia de contencios administrativ şi fiscal; Simona Cîrnaru - judecător la Secţia penală.
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.