Liderul PNL Bihor, Ilie Bolojan, a fost desemnat oficial, joi, candidatul formaţiunii pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Bihor, în timp ce Florin Birta va candida pentru un nou mandat de primar al municipiului Oradea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În cadrul şedinţei Colegiului Director Judeţean al PNL Bihor care a avut loc azi, 25 aprilie, au fost desemnaţi în calitate de candidaţi la alegerile locale din 9 iunie domnul Ilie Bolojan pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Bihor şi domnul Florin Birta pentru funcţia de primar al Municipiului Oradea”, se arată într-un comunicat de presă transmis de PNL Bihor.

Conform sursei citate, listele de candidaţi pentru Consiliul Judeţean Bihor şi pentru Consiliul Local al municipiului Oradea vor fi anunţate în zilele următoare.

Ilie Bolojan, lider al PNL Bihor, a obţinut primul mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean în 2020, după ce a deţinut funcţia de primar al municipiului Oradea timp de trei mandate. La rândul său, liberalul Florin Birta va intra în cursa pentru al doilea mandat de primar al Oradei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.