Preşedintele Platformei Social Liberale Ilan Laufer a anunţat luni că va candida pentru funcţia de primar general al Municipiului Bucureşti. Fostul ministru al Mediului de afaceri, comerţ şi antreprenoriat a afirmat pe Facebook că va candida pentru că s-a săturat „de clasa politică actuală, de 30 de ani de minciună, incompetenţă, corupţie şi vrăjeală”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Candidez la Primăria Generală a Capitalei, pentru că m-am săturat de clasa politică actuală, de 30 de ani de minciună, incompetenţă, corupţie şi vrăjeală. Vreau să vă ofer o alternativă reală, tânără, civilizată şi cu viziune antreprenorială care vrea şi este pregătită să schimbe transparent, împreună cu voi, realitatea şi clasa politică actuală”, a scris Ilan Laufer luni pe Facebook.
 
Acesta a adăugat că a realizat mai mult proiecte care au dus la apariţia locurilor de muncă.
 
„Până la vârsta de 37 de ani, pe care o voi împlini în curând, am realizat mai multe proiecte şi am creat mai multe locuri de muncă decât toţi contracandidaţii mei la un loc, în administraţia publică, dar şi în mediul privat! În perioada în care am fost ministru pentru Mediul de afaceri, comerţ şi antreprenoriat am creat şi implementat cel mai important şi de succes proiect din istoria antreprenoriatului românesc «Start-Up Nation», proiect prin care am contribuit la crearea unei noi generaţii de antreprenori în România”, a completat Laufer.
 
El a mai spus că va anunţa curând proiectul său pentru Bucureşti şi lista candidaţilor Platformei Social Liberale.
 
„Atât România, cât şi Bucureştiul au nevoie de patrioţi, de oameni care îşi iubesc cu adevărat ţara şi sunt dispuşi să lupte pentru ea necondiţionat. În curând voi anunţa viziunea mea pentru Bucureşti şi lista completă de candidaţi PSL (Platforma Socială Liberală - n.r.) pentru toate cele 6 sectoare! Vă aştept alături de mine la Capitală să facem curăţenie generală”, a conchid Ilan Laufer.

Ilan Laufer a fost ministru pentru Mediul de Afaceri în perioada iunie 2017- ianuarie 2018. 

Pe 17 decembrie 2018, Laufer a fost numit consilier onorific al fostului premier Viorica Dăncilă, funcţia fiind neremunerată. Pe 25 septembrie 2019 acesta a anunţat că demisionează din această funcţie, iar în luna noiembrie 2019 a demisionat din PSD. La începutul lunii decembrie 2019, Laufer a anunţat lansarea Platformei Social Liberale. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.