Hotărârea de Guvern privind încetarea mandatului de prefect al lui Toni Greblă, numit la conducerea AEP, a fost publicată în Monitorul Oficial

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Având în vedere Hotărârea Parlamentului României nr. 7/2023 privind numirea preşedintelui Autorităţii Electorale Permanente, Cererea nr. 5.844 din 28 martie 2023, precum şi prevederile art. 250 alin. (1) şi ale art. 251 alin. (2) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările şi completările ulterioare, în temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, Guvernul României adoptă prezenta hotărâre: Articol unic. — Domnul Greblă Toni se eliberează din funcţia de prefect al municipiului Bucureşti”, se arată în decizia publicată în Monitorul Oficial.

Toni Greblă, susţinut de PSD, a fost votat marţi de plenul Parlamentului în funcţia de preşedinte al Autorităţii Electorale Permanente (AEP), pentru un mandat de 8 ani, cu 251 de voturi ”pentru” şi 110 voturi ”împotrivă”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.