Purtătorul de cuvânt al UDMR, Hegedüs Csilla, a reacţonat, luni, după declaraţiile lui Ludovic Orban şi a transmis că liderul PNL, aflat în campanie electorală, ”nu s-a prgătit cum trebuie”. ”UDMR respinge acuzaţiile aduse şi solicităm să nu folosească comunitatea maghiară în rivalităţile şi luptele interne electorale ale Partidului Naţional Liberal”, a transmis oficialul UDMR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ludovic Orban se află într-un turneu electoral prin Ţinutul Secuiesc, iar noi constatăm că din păcate nu s-a pregătit cum se cuvine pentru acesta, iar declaraţiile lui de ieri sunt pline de stereotipuri banale. UDMR respinge acuzaţiile aduse şi solicităm să nu folosească comunitatea maghiară în rivalităţile şi luptele interne electorale ale Partidului Naţional Liberal”, a scris, luni, pe Facebook, Purtătorul de cuvânt al UDMR, Hegedüs Csilla.

Aceasta afirmă că formaţiunea a luptat constant pentru Ţinutul Secuiesc şi nu doreşte să audă ”predicile şi sterotipurile prosteşti” ale unor oliticieni care-şi aduc aminte de zonă doar în campania electorală.

”Noi am muncit întotdeauna pentru dezvoltarea Ţinutului Secuiesc, pentru dezvoltarea Transilvaniei şi nu dorim să auzim predicile şi sterotipurile prosteşti ale unor politicieni români care-şi aduc aminte doar în campanii că Ţinutul Secuiesc există”, a mai transmis UDMR.

Ludovic Orban a declarat că Harghita este un judeţ aparte, în care românii de multe ori trebuie să se lupte ca să le fie respectate drepturile.

”Harghita, un judeţ aparte, în care românii chiar de multe ori trebuie să lupte ca să le fie respectate drepturile, iar obligaţia noastră ca partid de guvernământ, e obligaţie constituţională, legală şi morală este aceea să garantăm drepturile românilor şi în general drepturile fiecărui cetăţean român”, a declarat Ludovic Orban, duminică, la conferinţa de alegeri a PNL Harghita.

 


 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.