Premierul Ludovic Orban a anunţat, miercuri, că în cadrul şedinţei de Guvern va fi discutat în primă lectură proiectul de ordonanţă de urgenţă privind instituirea unor măsuri după data de 1 iunie, urmând să fie aprobat într-o altă şedinţă, care va avea loc joi sau vineri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ludovic Orban a întrebat reprezentanţii Ministerului Muncii, în debutul şedinţei de Guvern, dacă sunt pregătiţi cu proiectul de ordonanţă de urgenţă care clarifică măsurile după data de 1 iunie. 
 
"Avem proiectul de ordonanţă de urgenţă pentru instituirea unor măsuri active în perioada de după 1 iunie. Rugămintea noastră este ca acest proiect să intre în prima lectură deoarece ieri am primit foarte multe propune pe la partenerii sociali… El este în avizare. El îşi va produce efectele…”, a transmis un secretar de stat din cadrul Ministerului Muncii. 
 
Orban a spus că această ordonanţă trebuie să intre în vigoare până la 1 iunie. 
 
"Îl introducem în primă lectură. Atenţie, el trebuie să intre în vigoare până la data de 1 iunie pentru că practic reglementează chestiunea măsurilor active, menţinerii şomajului tehnic, noilor măsuri active după data de 1 iunie şi trebuie să intre în vigoare până la 1 iunie deci îl introducem în primă lectură şi mai facem o şedinţă mâine sau poimâine”, a afirmat premierul Ludovic Orban.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.