Guvernul a aprobat miercuri construirea unei clădiri pentru laboratoare de Cercetare în Inteligenţă Artificială" la Universitatea Tehnică din Cluj- Napoca, purtătorul de cuvânt Dan Cărbunaru afirmând că valoarea totală a investiţiei este de 126 milioane lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Guvernul a aprobat HOTĂRÂRE DE GUVERN pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii ,,Clădire Laboratoare de Cercetare în Inteligenţă Artificială" la Universitatea Tehnică din Cluj- Napoca Purtătorul de cuvânt al Guvernului a arătat că valoarea totală a investiţiei este de 126 milioane lei, din care construcţii-montaj în valoare de 94 milioane lei, pentru doi ani.

Clădirea va fi construită în incinta campusului universităţii, a mai spus Cărbunaru, el precizând că suprafaţa de peste 2.000 mp.

”Prin aceste lucrări, va creşte nivelul de pregătire al studenţilor universităţii, dar se creează şi premisele asigurării facilităţilor necesare pentru creşterea economică durabilă şi sustenabilă a economiei naţionale”, a mai declarat Cărbunaru.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.