Premierul Marcel Ciolacu a anunţat joi că în şedinţa de Guvern va fi aprobat contractul de finanţare cu Banca Europeană de Investiţii, în valoare de 200 de milioane de lei, pentru o nouă secţiune a autostrăzii A3, de 42 de kilometri, el precizând că ”atât ca valoare, cât şi ca diversitate şi complexitate, avem cel mai mare volum de finanţări pentru infrastructura naţională din toată istoria modernă a României”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Aprobăm astăzi şi contractul de finanţare cu Banca Europeană de Investiţii, în valoare de 200 de milioane de lei, pentru o nouă secţiune a autostrăzii A3, de 42 de kilometri”, a anunţat premierul în şedinţa de Guvern.

Şeful Executivului a precizat că, ”atât ca valoare, cât şi ca diversitate şi complexitate, avem cel mai mare volum de finanţări pentru infrastructura naţională din toată istoria modernă a României”.

”Sunt bani europeni, alocări de la buget şi fonduri de la marii finanţatori instituţionali care vor produce în 2024 cel mai mare număr de kilometri finalizaţi într-un an, de autostăzi şi drumuri expres”, a subliniat premierul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.