Ultima şedinţă de guvern în care Cabinetul Cioloş mai poate da ordonanţe de urgenţă, programată pentru joi la ora 10.00, va avea loc de la ora 15.00, după ce aceasta mai fusese decalată o dată pentru ora 13.00, purtătorul de cuvânt al Executivului precizând că se aşteaptă avizarea tuturor actelor normative de pe ordinea zi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şedinţa de guvern de joi este ultima în care Cabinetul condus de premierul Dacian Cioloş are puteri depline şi mai poate da Odonanţe de urgenţă.

Biroul de presă al Guvernului a anunţat decalarea orei de începere a şedinţei prima dată pentru ora 13.00, ulterior revenind cu un update al programului în care se anunţa că aceasta va începe la ora 15.00.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu, a precizat că întârzierea este cauzată de faptul că se aşteaptă avizarea tuturor actelor normative care sunt pe ordinea de zi.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, Guvernul nu a anunţat actele normative care ar putea fi discutate de membrii Executivului, deşi de obicei anunţa agenda şedinţei.

 

 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.