Guvernul a adoptat miercuri o Ordonanţăde urgenţă care prevede extinderea până la 15 ani a perioadei prin care se pot atribui imobilele aflate în administrarea Regiei Autonome "Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat", cu destinaţia de sediu, în vederea desfăşurării activităţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Guvernul a aprobat miercuri o Ordonanţă de Urgenţă pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 173/2020 privind reglementarea condiţiilor pentru atribuirea şi închirierea unor imobile, proprietate publică şi privată a statului, aflate în administrarea Regiei Autonome "Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat"

Actul normativ prevede extinderea până la 15 ani a perioadei prin care se pot atribui imobilele cu destinaţia de sediu, în vederea desfăşurării activităţii.

Măsura a fost necesară astfel încât să se asigure continuitatea activităţii acestora pe termen lung, fără eventuale blocaje, întârzieri sau dificultăţi înregistrate, precizează Executivul. 

Totodată, actul normativ mai prevede unele modificări care permit o simplificare şi eficientizare a procesului decizional asigurând stabilitatea activităţii beneficiarilor pe termen lung, precum şi în privinţa fondului locativ atribuit cu această destinaţie, asigurând totodată exploatarea în condiţii de eficientă economică a imobilelor, pe termen lung.

Astfel, se contribuie la asigurarea funcţionalităţii pe o perioadă îndelungată a acestor beneficiari în ceea ce priveşte desfăşurarea activităţii, ca parte integrantă a mecanismului instituţional.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.