Guvernul a aprobat, printr-o hotărâre, înfiinţarea Departamentului pentru dezvoltare, promovare şi monitorizare a proiectelor de investiţii în infrastructură, pe care îl anunţase premierul Viorica Dăncilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Acest departament fără personalitate juridică va funcţiona în subordinea prim-ministrului. Are ca obiectiv principal analiza şi monitorizarea implementării proiectelor de investiţii în infrastructură aflate în portofoliul instituţiilor publice, a companiilor şi societăţilor naţionale. Atribuţiile detaliate ale Departamentului vor fi aprobate prin decizia prim-ministrului, Departamentul va fi condus de un consilier de stat şi va prezenta săptămânal sau ori de câte ori este nevoie prim-ministrului rapoarte privind evoluţia implementării proiectelor de investiţii în infrastructură. Aşa cum a spus şi doamna prim-ministru, este nevoie de o analiză mai atentă a modului în care sunt respectate termenele în ceea ce priveşte investiţiile publice pentru a nu mai avea situaţii în care un proiect de investiţii publice ar fi trebuit finalizat într-o anumită perioadă de timp şi ne trezim că termenele sunt frecvent depăşite”, a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.