Guvernul anunţă marţi seară că un angajat din Palatul Victoria este suspect de COVID-19, însă acesta nu a fost la birou în ultima săptămână, Executivul neagă informaţiile din spaţiul public conform cărora la etajul patru al clădirii Guvernului, unde sunt birourile de suport tehnic, sunt cel puţin 7 cazuri de persoane infectate şi nevaccinate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Informaţia potrivit căreia "la etajul patru al clădirii Guvernului unde sunt birourile de suport tehnic (juridic, economic, fiscal, etc.) sunt cel puţin 7 cazuri de infectaţi, toţi nevaccinaţi" este în totalitate falsă. Până la această oră, niciun angajat al structurilor menţionate nu este în izolare, carantină, depistat pozitiv sau contact cu vreo persoană depistată pozitiv. Referitor la angajatul de la departamentul Protocol confirmat pozitiv, facem precizarea că există o persoană suspectată de infecţia cu virusul SARS-COV-2, care se află la domiciliu şi care în ultima săptămână nu a fost la birou.” anunţă Guvernul ca reacţie la ”informaţiile vehiculate în spaţiul public privind existenţa unor focare de COVID-19 la diferite structuri din aparatul de lucru al Guvernului”.
 
Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property
În plus, având în vedere specificul activităţii angajaţilor din departamentul Protocol, aceştia au grijă să respecte măsurile de siguranţă impuse de situaţia pandemică: purtarea măştii, dezinfectarea mâinilor, respectarea distanţării sociale.
 
Executivul dă asigurări că, în situaţia în care va fi identificat un caz de Covid-19 sau un focar în rândul personalului Aparatului de lucru al Guvernului, acest lucru ”va fi adus la cunoştinţă celorlalţi angajaţi în mod rapid şi vor fi luate toate măsurile necesare pentru prevenirea răspândirii infecţiei cu SARS-COV-2”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.