Premierul Florin Cîţu şi secretarul general al Guvernului, Tiberiu-Horaţiu Gorun, au participat joi a evenimentul de închidere a celei de-a treia etape a Programului Oficial de Internship organizat de Executiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În cea de-a treia etapă a ediţiei din acest an a programului şi-au desfăşurat activitatea în cadrul Aparatului de lucru al Guvernului şi în ministere 41 de stagiari, studenţi şi tineri absolvenţi. Internii s-au familiarizat cu dinamica administraţiei publice, au dobândit noi cunoştinţe şi au deprins competenţe şi abilităţi practice. La final, toţi internii au primit Certificatul de Internship şi calificativul ”Foarte bine”, la propunerea îndrumătorilor şi coordonatorilor din organizaţiile gazdă”, arată un comunicat de presă al Guvernului.

„Sper că v-a plăcut şi că unii dintre voi veţi decide să rămâneţi aici. Felicitări!", a transmis prim-ministrul, conform sursei citate.

De asemenea, secretarul general al Guvernului şi-a exprimat speranţa că, în viitor, tinerii absolvenţi ai Programului Oficial de Internship al Guvernului vor dori să joace un rol important în structurile administraţiei locale, centrale şi ale Guvernului României.

La ceremonia de încheiere a participat şi prof. univ. dr. Nicolae Brînzea, preşedintele Comisiei de Gestionare a Programului, împreună cu echipa de organizare a Programului de Internship din cadrul Serviciului Dezvoltare Comunitară.

Ediţia din acest an a Programului oficial de Internship al Guvernului va continua cu etapa a patra, care va începe mâine, 1 octombrie 2021, conchide sursa menţionată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.