Grupurile parlamentare ale USR şi PNL au părăsit sala în care ar urma să se dezbată şi să se voteze moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban. Reprezentanţii UDMR au anunţat că, dacă se va întruni cvorumul, parlamentarii se vor abţine de la vot. Parlamentarii PMP au anunţat deja că nu votează.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Membrii grupurilor parlamentare ale UDMR din Senat şi Camera Deputaţilor nu sunt prezenţi la şedinţa plenului parlamentului, suspendată şi apoi reluată, în care ar urma să fie dezbătută şi apoi votată moţiunea de cenzură iniţiată de PSD.

”Dar, în cazul în care va fi cvorum, vom fi prezenţi la vot şi nu vom vota”, a anunţat un reprezentant al formaţiunii, de la tribuna Parlamentului.

În schimb, liderii de grup aiu PNL şi USR au anunţat că parlamentarii celor două formaţiuni nu vor asigura cvorumul la momentul votului pe textul moţiunii.

”Grupurile PNL vor părăsi sala, nu asigurăm cvorum, nu votăm”, a declarat Florin Roman, liderul deputaţilor Partidului Naţional Liberal.

În cazul Pro România, dintre cei 21 de deputaţi ai partidului, 20 sunt prezenţi.

Parlamentarii PMP au anunţat deja că nu vor vota moţiunea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.