Deputatul PSD Sorin Grindeanu l-a provocat pe Dacian Cioloş la mindfulness pentru începători în politică şi anume ca USR-PLUS să mediteze împreună în sala de plen şi cu cei de la AUR, când va fi citită joi moţiunea PSD. El a adăugat că aşteaptă ca USR PLUS să voteze moţiunea de cenzură la fel ca social-democraţii, cu bilele la vedere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Dacian Cioloş, tot PSD să îl dărâme de unul singur pe Cîţu?! Sau doar aţi mimat, în grup, ieşirea de la guvernare? Văd ca de la isterie v-aţi întors direct în spirala de yoga?! Nu suportaţi să ascultaţi ce dezastru aţi făcut alături de Superman în 9 luni de guvernare?! Vă provoc, domnule Cioloş, la mindfulness pentru începători în politică: USR-PLUS să mediteze împreună în sala de plen şi cu cei de la AUR, când se citeşte azi moţiunea PSD!  PSD a fost consecvent: a depus o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Cîţu! Superman va zbura înapoi acasă! P.S. Vă aştept să votaţi, ca şi PSD, cu bilele la vedere!”, a scris Sorin Grindeanu, joi pe Facebook. 
 
Camera Deputaţilor şi Senatul se reunesc joi în plen, de la ora 14.00, unde va fi prezentată moţiunea de cenzură a PSD intitulată „Stop sărăciei, scumpirilor şi penalilor! Jos Guvernul Cîţu!”. Votul urmează să fie dat, într-un plen reunit al Parlamentului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.