Prim-ministrul Sorin Grindeanu a invocat drept pretext pentru refuzul de a participa la întâlnirea cu mai mulţi ambasadori străini, care i-au solicitat o discuţie pe tema ordonanţei de urgenţă prin care au fost dezincriminate mai multe infracţiuni, faptul că a vrut să vadă moţiunea de cenzură depusă de partidele din opoziţie, PNL, USR şi PMP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am avut program, alt program, împreună cu colegii din Parlament legat de ceea ce vom face zilele următoare. Intră bugetul în dezbaterea Parlamentului, scadenţat. Am înţeles, şi am vrut să vin să văd, că s-a depus o moţiune de cenzură. Sunt lucruri normale şi importante pentru un guvern care trebuie să fie gestionat”, a susţinut Sorin Grindeanu.

Prim-ministrul a precizat că a fost reprezentat la întâlnirea cu ambasadorii de ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu.

Mai mulţi ambasadori, printre care cei ai Belgiei, Canadei, Franţei, Germaniei, Olandei şi Statelor Unite, i-au solicitat miercuri o întâlnire premierului Sorin Grindeanu pentru a discuta pe tema ordonanţei de urgenţă prin care au fost dezincriminate mai multe infracţiuni, întâlnire la care şeful guvernului a refuzat să participe. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.