PSD a discutat, luni, în şedinţa Biroului Permanent, dacă va merge sau nu la consultările de la Palatul Cotroceni, cu preşedintele Klaus Iohannis, în cazul în care moţiunea de cenzură va fi adoptată în Parlament, existând păreri pro şi contra în interiorul partidului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sorin Grindeanu a declarat, după şedinţă, că el, personal, nu a fost de acord ca PSD să meargă la consultări.

 

”Am spus că nu trebuie să ne prezentăm la Cotroceni, pentru că cel care a girat toate aceste lucruri este Klaus Iohannis, însă părerile au fost împărţite, colegi care au spus că ar fi bine să mergem, cu un mandat foarte clar, şi anume alegeri anticipate, şi alţii, printre care mă număr şi eu, care am spus că e bine să nu mergem. Pentru că de fiecare dată când am fost, domnul Iohannis nu prea ne-a ascultat, de exemplu în decembrie anul trecut, când am fost cei care au câştigat alegerile şi nu l-a interesat opţiunea noastră, a spus că românii au votat dreapta”, a spus Grindeanu.

 

El a menţionat că preşedintele Klaus Iohannis, în şapte ani de zile, a avut şapte premieri şi se aşteaptă să îl aibă pe al optulea.

 

”Şi ne mai anunţă, aşa, senin, că statul a eşuat. După şapte ani, în care a condus acest stat, senin. Nu are nicio vină”, a mai spus Grindeanu. Întrebat dacă PSD ar accepta varianta unui Guvern minoritar, PNL-UDMR, cu Florin Cîţu premier sau fără acesta premier, Sorin Grindeanu a răspuns: ”Noi avem decizii clare, fără nuanţe. Şi dacă vreţi, vă răspuns extrem de scurt: Nu”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.