Premierul Sorin Grindeanu a afirmat joi seara, într-o conferinţă de presă, că „adevăratul Sorin Grindeanu” este cel de ieri şi de astăzi, în contextul în care liderul PSD, Liviu Dragnea a declarat că nu îl mai recunoaştea, deoarece de la o vreme s-a schimbat foarte mult.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Să şitiţi ceva, cel de ieri şi de astăzi, ăsta este adevăratul Sorin Grindeanu”, a mărturisit prim-ministrul, la remarca presei care i-a spus că Liviu Dragnea a afirmat că de la o vreme s-a schimbat şi nu îl mai recunoaşte.

Întrebat în continuare de când s-a rupt comunicarea dintre el şi preşedintele PSD, Sorin Grindeanu a precizat că „lucrurile au venit invers, dinspre Liviu Dragnea”.

„Sigur că îl respect ca preşedinte încă al PSD datorită funcţiei pe care o ocupă şi ceea ce a decurs din această funcţie în relaţionarea dintre mine şi domnul Liviu Dragnea în această perioadă datorită funcţiei. Nu aş vrea să intru în detalii, sunt lucruri care ţin de un comportament care nu are legătură cu actul de guvernare sau nici măcar cu viaţa internă din PSD”, a completat premierul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.