Fostul premier Sorin Grindeanu a scris joi, pe Facebook, că PSD a decis să numescă în fruntea organizaţiei judeţene Timiş o conducere bicefală, prin sprijinul acordat secretarului de stat în Ministerul Educaţiei Petru Andea, iar nicio decizie luată de actuala conducere a partidului nu îl va face să accepte că formaţiunea trebuie să fie condusă din Arad, una dintre cele mai slabe filiale din ţară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În 2016, pentru prima oară, organizaţia care în 2014 mi-a acordat un vot de încredere, PSD Timiş, a câştigat alegerile! Este un rezultat care nu poate fi contestat de niciunul dintre membrii care au decis excluderea mea din partid şi, cel mai important, este un rezultat care a arătat modul în care PSD Timiş a reuşit să se apropie de oameni prin implicare şi respect”, a afirmat Sorin Grindeanu.

El a ţinut să precizeze că PSD a decis să pună în funtea organizaţiei PSD Timiş o conducere bicefală.

„PSD a decis astăzi să pună în fruntea Organizaţiei Timiş a Partidului Social Democrat o conducere bicefală. Nicio decizie, însă, luată de actuala conducere nu mă va determina să accept, ca membru de 21 de ani, că partidul trebuie să fie condus din Arad, una dintre cele mai slabe organizaţii PSD din ţară, lucru confirmat de rezultatele obţinute. Mergem înainte!”, a conchis fostul preşedinte al PSD Timiş.

Secretarul de stat în Ministerul Educaţiei Petru Andea a anunţat, joi, că va coordona, începând din 1 august, activitatea organizaţiei PSD Timiş, după ce la sediul filialei ar fi ajuns o hârtie oficială prin care se anunţă excluderea din partid a fostului premier Sorin Grindeanu. Preşedintele executiv al PSD Timiş, Călin Dobra, susţine însă că nu există o astfel de informare.

Secretarul de stat în Ministerul Educaţiei Petru Andea a declarat, joi, pentru News.ro, că va coordona activitatea PSD Timiş începând din 1 august.

„Am fost informat de Marian Neacşu, secretarul general al PSD, că va trebui să preiau coordonarea PSD Timiş. Acest lucru înseamnă că, în calitate de vicepreşedinte coordonator, va trebui să exercit o perioadă conducerea filialei până se vor desemna statutar organele de conducere. Am fost anunţat că filiala judeţeană a fost informată oficial despre excluderea din partid a lui Sorin Grindeanu. Practic, voi coordona activitatea judeţeană a PSD până când va fi organizată o conferinţă judeţeană care va alege un nou preşedinte. Voi exercita această coordonare de la 1 august, deoacere până atunci voi fi în concediu”, a declarat Petru Andea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.