Premierul Sorin Grindeanu a afirmat joi, la Parlament, că proiectul de modificare a Codurilor penale va intra în şedinţa de Guvern din această după-amiază doar dacă va avea toate avizele necesare, în condiţiile în care, de dimineaţa, lipseau câteva.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat dacă va intra în şedinţa de Guvern din această după-amiază proiectul de modificare a Codurilor penale, premierul a spus că este nevoie ca actul normativ să aibă toate avizele.

„Dacă are toate avizele necesare, da. Din ce ştiu, azi de dimineaţă lipseau câteva avize, lipsind, înseamnă că vor intra în perioada imediat următoare”, a răspuns Sorin Grindeanu.

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, miercuri, că proiectul de modificare a Codului penal şi a Codului de procedură penală a parcurs toate etapele, în mod transparent, însă nu ştie dacă este pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern de joi.

”Nu ştiu dacă e mâine (joi - n.r.) pe ordinea de zi, dar ştiu că a parcurs toate aceste etape. A fost dezbatere publică, 30 de zile, a stat pe site, s-a luat punctul de vedere al CSM, al DNA, al DIICOT, al Ministerului Public, ale asociaţiilor sau uniunilor judecătorilor din România. Deci, a parcurs toate aceste etape”, a precizat premierul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.