Premierul Sorin Grindeanu a anunţat, vineri, la Craiova, că Guvernul va emite o hotărâre prin care data alegerilor parţiale să fie 11 iunie, ”astfel încât şi perioada de campanie electroală şi toate termenele prevăzute de lege să fie respectate”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pentru că suntem la Craiova şi aici aveţi o situaţie de acest tip, vreau să vă anunţ că săptămâna aceasta, prin Hotărâre de Guvern, vom stabili data alegerilor locale, iar aici aveţi o asemenea situaţie, pe 11 iunie, astfel încât şi perioada de campanie electroală şi toate termenele prevăzute de lege să fie respectate”, a afirmat premierul.

Surse din conducerea PSD declarau, joi, pentru News.ro că liderii PSD reuniţi la Sinaia, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional, au decis să propună Guvernului să emită o hotărâre pentru organizarea de alegeri parţiale, la începutul lunii iunie, în municipiile, oraşele şi comunele care au rămas fără primari.

Alegeri parţiale vor fi organizate şi în municipiul Craiova, după ce Lia Olguţa Vasilescu a demisionat din funcţia de primar, alegând să devină deputat. Ulterior, ea a fost nominalizată pentru funcţia de ministru al Muncii. Alegeri parţiale vor fi organizate şi în comuna doljeană Işalniţa, după ce primarul Ovidiu Flori a acceptat funcţia de ministru secretar de stat în Ministerul Transporturilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.