Premierul Sorin Grindeanu a reacţionat, marţi, la afirmaţiile lui Victor Ponta referitoare la votul pe OUG 13 şi OUG 14 din Parlament, care a spus că este „cam de râsul lumii” să voteze în cazul ordonanţelor de urgenţă, prim-ministrul afirmând că Ponta este deputat şi are dreptul să voteze sau nu cele două acte normative.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Politic, domnul Ponta a avut sau are astăzi dreptul să voteze sau nu cele două ordonanţe. Eu ştiu că sunt în Camera Deputaţilor. Din câte ştiu, e deputat. Aşa că o să-şi manifeste...”, a afirmat premierul Sorin Grindeanu întrebat despre afirmaţiile lui Victor Ponta.

Deputatul PSD Victor Ponta a afirmat marţi, la Parlament, că este „cam de râsul lumii” să voteze în cazul ordonanţelor de urgenţă 13 şi 14, el fiind uneori „mai indisciplinat”, dar „îi trece”. "Nu aş putea să nu mă fac de râs şi să nu votez deloc?”, a completat social-democratul.

Legea de respingere a OUG 13 şi cea de aprobare a OUG 14 au primit marţi votul final în plenul Camerei Deputaţilor, forul decizional.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.