Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a anunţat, joi, că va trimite două scrisori, la Cotroceni şi la Palatul Victoria, întrucât PSD vrea să ofere PNL din planul concret de măsuri pentru a rezolva criza sănătăţii. "(...) oferim planul nostru PNL dintr-un motiv simplu: nu putem aştepta încă o lună, deoarece avem un adevăr pe care nu-l contestă nimeni - au scăpat total de sub control pandemia şi nu au niciun plan", a afirmat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Suntem aici astăzi pentru a trage la răspundere guvernul Orban-Iohannis, pentru eşecul lor de a aborda criza. În fiecare zi gestionarea lor se dovedeşte greşită, iar situaţia se înrăutăţeşte. Tot mai mulţi români se îmbolnăvesc, îşi pierd slujbele, mijloacele de trai şi mai ales speranţa. De aceea, am decis să trimit astăzi două scrisori (...) una la Cotroceni şi cealaltă la Palatul Victoria. Celor doi lideri care răspund de soarta guvernului eşuat", a afirmat Sorin Grindeanu.

El a adăugat că PSD face acest lucru dintr-un singur motiv: "să ofere din programul nostru concret de măsuri pentru a rezolva criza sănătăţii şi a face ca sănătatea, economia şi viaţa noastră să revină din nou la normal".

Grindeanu a susţinut că, "spre deosebire de PNL, PSD a construit un plan cuprinzător de acţiune pe care suntem gata să îl aplicăm din prima zi a guvernării (...)".

"Am reunit cei mai buni profesionişti din domeniul sănătăţii pentru a elabora un plan concret care să oprească pandemia, iar azi oferim planul nostru PNL dintr-un motiv simplu: nu putem aştepta încă o lună, deoarece avem un adevăr pe care nu-l contestă nimeni - au scăpat total de sub control pandemia şi nu au niciun plan", a afirmat el.

Potrivit lui Grindeanu, "românii şi ţara au nevoie de o conducere puternică, implicată şi de un plan real pentru a lupta şi a câştiga lupta cu pandemia".

"Din păcate, guvernul Orban-Iohannis a dat greş în faţa naţiunii din toate punctele de vedere. Incompetenţa şi eşecul lor în ceea ce priveşte pandemia a dus la o cădere dramatică a economiei noastre, la blocarea sănătăţii şi le-a distrus românilor viaţa de zi cu zi", a susţinut Grindeanu.

El a adăugat că PSD este gata să conducă din prima zi a guvernării.

"Dacă PNL îşi continuă calea nesăbuită, singura noastră speranţă este să votăm în 6 decembrie, trebuie să votăm ca şi când viaţa noastră depinde de asta", a spus el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.