Sorin Grindeanu consideră că ”nu există niciun fel de ştirbire a autorităţii premierului” în urma declaraţiilor politice din ultima perioadă şi nu s-a arătat deranjat de evaluările care se fac în ceea ce îi priveşte pe membrii Executivului, pe care le vede ”normale”, precizând că se simte sprijinit de coaliţia de guvernare în acelaşi mod în care a fost susţinut şi când a preluat mandatul de prim-ministru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu există niciun fel de ştirbire a autorităţii premierului”, a afirmat Sorin Grindeanu, fiind întrebat dacă este afectat de o eventuală presiune din partea liderilor coaliţiei de guvernare.

Grindeanu a precizat că e normal ca activitatea Executivului să fie evaluată de liderii coaliţiei de guvernare, dat fiind faptul că este un Guvern ”politic” şi a afirmat că ”tot timpul e loc de mai bine”.

”E normal să fie evaluări, evaluări pe care le fac şi liderii coaliţiei. Este un Guvern politic, care se bazează pe o majoritate în Parlament. Evaluări pe care le facem şi la nivel de Guvern, la nivelul primului ministru. E un Guvern perfect? Nu. Tot timpul e loc de mai bine, tot timpul e loc de a-ţi îmbunătăţi activitatea”, a adăugat Sorin Grindeanu.

El a evitat să răspundă criticilor venite din partea preşedintelui executiv al PSD, Nicolae Bădălău, care afirma, joi, la Parlament, că în rândul social-democraţilor sunt nemulţumiri faţă de felul în care se comunică din partea Guvernului, dar şi din cauza ritmului de aplicare a unor măsuri din programul de guvernare, precizând că ”PSD are oameni competenţi şi o rezervă de cadre foarte bună care oricând poate înlocui un premier sau un ministru”.

Fiind întrebat dacă este de părere că nu mai este sprijinit de coaliţia de guvernare ca la început, Grindeanu a spus: ”Nu! De unde această concluzie?”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.