Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a declarat, marţi, la Parlament, că formaţiunea va stabili mandatul cu care va merge la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis, el arătând că social-democraţii sunt dispuşi să meargă inclusiv la sediul PNL din Modrogan, pentru negocieri. Birourile Permanente ale celor două Camere au luat act de scrisoarea premierului desemnat, Nicolae Ciucă, privind depunerea mandatului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sorin Grideanu a precizat că în acest moment se intră pe un făgaş constituţional, după ce Birourile Permanente au luat act de scrisoarea premierului desemnat, Nicolae Ciucă, privind depunerea mandatului. 

”În acest moment, nu mai avem nici măcar un premier desemnat”, a spus Sorin Grindeanu, precizând că nu a primit niciun semn din partea liberalilor pentru viitoare negocieri. 

Sorin Grindeanu a declarat că în conducerea PSD se va decide mandatul cu care PSD va merge la consultările de la Palatul Cotroceni, pentru desemnarea unui nou guvern, după că Nicolae Ciucă şi-a depus mandatul. 

”Ieri, am luat o decizie în Consiliul Naţional, şi anume că nu vom vota un guvern minoritar şi am mai luat o decizie, şi anume ăs nu susţinem guverne minoritare, indiferent cine le conduce”, a afirmat Grindeanu, la Parlament, arătând că nu doreşte ăs facă speculaţii, înainte de discuţiile din forurile interne ale partidului. 

”Dacă ne cheamă în Modrogan, mergem în Modrogan”, a spus Grindeanu. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.