Premierul Sorin Grindeanu a declarat, sâmbătă, după şedinţa Comitetului Executiv al PSD Timiş, că "domnii au cam uitat" să trimită filialei decizia de excludere a sa din partid. Grindeanu a mai spus că este, a fost şi va rămâne membru al PSD, pentru că nu o să poată Liviu Dragnea să îl excludă din partid de câte ori se va putea el reînscrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Am fost, sunt şi voi fi membru în acest partid, nu am schimbat partidul, nu vreau şi nu pot. Sunt pesedist şi punct. Nu poate să mă dea Liviu Dragnea afară ori de câte ori vrea. Organizaţia pe care o conduc consideră că sunt membru şi, aşa cum spuneam, am venit să văd pulsul organizaţiei Timişoara, pe care o conduc. (...) De altfel, domnii au cam uitat să trimită actele cu excluderea mea din partid. Din punctul meu de vedere, nu are cum să mă excludă vreodată Liviu Dragnea, că nu mă poate exclude el de câte ori mă pot eu reînscrie", a afirmat Grindeanu la finalul şedinţei Comitetului Politic al PSD.
 
El a spus că a ţinut să vină la Timişoara pentru a se consulta cu colegii săi şi că a fost emoţionant modul în care a fost primit.
 
"Am ţinut foarte mult să vin astăzi acasă, alături de colegii mei, să mă consult cu ei, să văd dacă deciziile pe care le voi lua în zilele viitoare sunt în concordanţă cu ceea ce înseamnă respectarea statutului, a statului de drept în România şi a democraţiei. (...) Am vrut să văd dacă în Timişoara, în oraşul unde trăieşte familia mea, în PSD mai sunt oameni cărora să nu le fie frică şi am văzut cu toţii reacţia oamenilor din Timişoara, din Timiş şi Caraş-Severin", a mai spus Sorin Grindeanu.
 
Premierul Sorin Grindeanu a fost aşteptat, sâmbătă, la Timişoara, la sediul PSD Timiş, de peste 500 de membri ai partidului, care l-au primit în aplauze, scandând "Grindeanu, premier" şi "Jos Dragnea". El s-a adresat mulţimii în curtea filialei PSD, spunând că a venit astăzi la Timişoara pentru a vedea dacă mai sunt oameni cărora să nu le fie frică. "Teama de oameni îl face pe Liviu Dragnea să rămână într-un cerc restrâns. Fuge de oameni, iar cel care fuge de oameni nu are cum să fie preşedinte PSD", le-a spus premierul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.