Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu l-a întrebat pe ministrul de Finanţe Florin Cîţu de ce investiţiile directe sunt în primele nouă luni ale acestui an de numai 1,9 miliarde euro, comparativ cu 4,47 miliarde euro în perioada similară din 2019, din timpul guvernării PSD. Social-democratul s-a mai întrebat „pe ce a cheltuit 7,4 miliarde de euro împrumutaţi anul acesta la dobânzi astronomice?!”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Întrebarea de 100 de puncte la care «curajosul» Cîţu va fugi mâncând pământul cum a făcut-o în Parlament: de ce investiţiile străine directe cu care se tot laudă sunt în primele 9 luni din 2020 de doar 1,9 miliarde de euro faţă de 4,47 miliarde euro în perioada similară din 2019 ( guvernare PSD). Dar pe ce a cheltuit 7,4 miliarde de euro împrumutaţi anul acesta la dobânzi astronomice?! Datele sunt oficiale, prezentate ieri de BNR”, a scris Sorin Grindeanu sâmbătă pe Facebook. 
 
El s-a mai întrebat „de ce toţi managerii români spun că, după datele din trimestrul al III-lea, de care Cîţu pare fericit, revenirea economică se transformă în austeritate?” .
 
„Haide Cîţule, curaj!”, l-a îndemnat Grindeanu pe ministrul de Finanţe. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.