Evaluarea asupra echipei guvernamentale va fi prezentată ”atunci când va fi momentul”, când unii componenţi ai echipei guvernamentale depăşesc o anumită limită, a spus miercuri premierul Sorin Grindeanu, aflat într-o vizită la Institutul de Cercetări Nucleare din Piteşti, întrebat despre o posibilă remaniere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul spune că se va întâlni joi cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, dar şi cu preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, pentru discuţii.

”Sunt dialoguri normale pe care le am cu cei doi lideri, cel de la PSD şi cel de la ALDE, liderii coaliţiei care susţin Guvernul pe care-l conduc. E un dialog cât se poate de normal pe care îl am, l-am avut şi-l voi avea”, a punctat premierul.

El a spus totodată că nu va discuta mai întâi în presă dacă, de exemplu, vreun ministru a depăşit până acum limita. ”Vă daţi seama că lucrurile acestea, în mod normal, n-o să le discut. N-am făcut-o, nu o s-o fac nici în viitor. O să le discut aceste chestiuni, în primul rând, cu coaliţia şi vom vedea dacă sunt necesare anumite îmbunătăţiri”, a punctat prim-ministrul.

Grindeanu a precizat că evaluarea pe care o face, ca prim-ministru, asupra echipei guvernamentale o va prezenta atunci când va fi momentul: ”Când simt că se depăşeşte de către unii componenţi ai acestei echipe o anumită limită, o să o prezint şi o să discut cu liderii coaliţiei. E normal, aşa am făcut şi în urmă cu două luni, când au fost schimbaţi, dacă nu mă înşel, din diverse motive, patru membri din echipa guvernamentală. Am venit în coaliţie, fiecare partid din coaliţie şi-a făcut şedinţele din structurile de conducere, unde s-a obţinut susţinerea politică. Acesta este un mers normal la un guvern politic. Nu suntem un guvern technocrat”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.