Premierul desemnat, Sorin Grindeanu, a afirmat, vineri, la Timişoara, după ce a fost întrebat dacă a avut vreun moment de ezitare când a fost nominalizat de către colegii din PSD pentru funcţia de premier, că ”e greu să eziţi când vezi atâta susţinere şi atâta încredere”, menţionând că a avut ”câteva momente de uluială” când a aflat că a fost desemnat. Totodată, Grindeanu a declarat că a avut o discuţie ”decentă” cu Klaus Iohannis când a mers la Cotroceni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul desemnat, Sorin Grindeanu, a declarat, vineri, la Timişoara, că a avut ”câteva momente de uluială” când a aflat că a fost desemnat pentru funcţia de prim-ministru, spunând că a primit vestea în timp ce era cu colegii săi din Comitetul Executiv al PSD.

”Sincer, am aflat o dată cu majoritatea membrilor CEx, acolo, în sală şi sigur că am avut câteva momente de uluială după care le-am adresat câteva cuvinte colegilor mei din CEx, mulţumindu-i domnului Dragnea şi colegilor din CEx pentru vot pentru că a fost un vot în Cex”, a spus Grindeanu.

Întrebat, de asemenea, dacă a avut vreun moment de ezitare atunci când colegii săi l-au propus pentru funcţia de premier, Grindeanu a spus că ”sunt momente în care nu mai poţi să eziţi”.

”E greu să eziţi când vezi atâta susţinere şi atâta încredere de la atâţi colegi de-ai mei. Sunt momente în care nu mai poţi să eziţi, în care trebuie să mergi înainte şi să faci tot ceea ce poţi ca să nu le înşeli încrederea”, a spus Grindeanu.

Întrebat, de asemenea, care va fi relaţia lui cu preşedintele Klaus Iohannis după ce va fi învestit, Grindeanu a răspuns că alegerile au trecut şi că ”trebuie să ne ocupăm de administrarea ţării”.

”Discuţia de ieri (joi n.r.) a fost o discuţie, dacă pot să o cataloghez, să spun într-un cuvânt cum a fost, a fost o discuţie decentă şi asta e un lucru extrem de bun pentru că alegerile au trecut, în acest moment trebuie să ne ocupăm de administrarea ţării”, a spus Grindeanu.

Sorin Grindeanu a refuzat să dezvăluie ce a discutat cu preşedintele Klaus Iohannis la întâlnirea de la Cotroceni.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de desemnare a lui Sorin Grindeanu pentru funcţia de prim-ministru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.