Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, joi, că social-democraţii ar trebui să convoace Congresul pentru a stabili noua strategie de conducere a partidului, în condiţiile în care nu trebuie să mai fie închis într-un cerc restrâns de decidenţi. El a ţinut să precizeze că nu vrea să candideze la şefia formaţiunii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Pe mine mă interesează să convocăm acest congres pentru a dezbate problemele de fond ale PSD, eu nu vreau să candidez la şefia PSD, să fim bine înţeleşi. Eu vreau să rezolvăm problemele partidului apărute, din păcate, în ultimii doi ani, trei şi care ne-au adus în situaţia de astăzi. În mod sigur se vor degaja în Congres, forumul suprem de conducere în PSD, se vor degaja soluţii foarte, foarte bune, iar votul va fi cel care va decide”, a afirmat Sorin Grindeanu.

Prim-ministrul a mai spus că trebuie stabilit un nou mecanism de funcţionare a PSD, fiind foarte important ca partidul să nu mai fie închis într-un cerc restrâns de decidenţi.

„Dincolo de cine e preşedinte, important este mecanismul prin care funcţionează acest partid, important este să nu-l închidem într-un cerc restrâns de decidenţi, important este să deschidem acest partid, importantă e strategia pe care o vom adopta pentru viitor. Eu cred că acestea sunt lucrurile importante, dincolo de cine conduce vremelnic”, a spus prim-ministrul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.