Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a declarat că, în prezent există o „turbulenţă de dreapta”, deoarece „acum că cei mai mari critici ai preşedintelui Klaus Iohannis sunt nişte domni care ne spuneau în 2014, când a fost campania cu Victor Ponta sau în 2019, cât de bun este faţă de candidatul nostru”. El a mai spus că România are nevoie, din anul 2024, de un preşedinte de stânga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„România are nevoie, din 2024, după 20 de ani, de un preşedinte de stânga. De 20 de ani facem experimente cu preşedinţi de dreapta. De 20 de ani, aşa la o ritmicitate de cinci ani, domnii care susţin sau au susţinut preşedinţii de stânga, îi vedeţi în ultimul an, în ultimii doi ani, cum se distanţează de cei pe care i-au susţinut chiar ei. Vedeţi acum că cei mai mari critici ai preşedintelui Klaus Iohannis sunt nişte domni care ne spuneau în 2014, când a fost campania cu Victor Ponta sau în 2019, cât de bun este faţă de candidatul nostru. Acelaşi lucru s-a întâmplat în 2004, când ne explicau aceiaşi domni cât de bun este Traina Băsescu faţă de Adrian Năstase.  Sunt primii care acum încep să înjure la oamenii pe care ei i-au susţinut”, a afirmat Sorin Grindeanu, joi la Conferinţa judeţeană de alegeri a Organizaţiei Judeţene PSD Târgovişte.

Prim-vicepreşedintele PSD a adăugat că această „turbulenţă de dreapta” se va încheia din luna mai a anului viitor, când premier va fi Marcel Ciolacu.

„Eu cred că toată această turbulenţă de dreapta trebuie să se încheie. Începutul sfârşitului pentru aceşti domni, eu cred că va începe în luna mai, când prim-ministru al României va deveni Marcel Ciolacu”, a completat Grindeanu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.