Senatorul PNL Alina Gorghiu a afirmat, în discursul ţinut la şedinţa solemnă a Parlamentului dedicată Zilei Naţionale, că unii politicieni contemporani au uitat valorile care au reprezentat normalitatea generaţiei de acum un secol, sacrificiul de sine şi munca în interesul naţiunii române. "Dar poporul român întotdeauna a arătat că ştie să sancţioneze genul acesta comportament, iar cei care nu înţeleg acest lucru vor deveni irelevanţi", a spus ea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Eu cred că acest secol de istorie românească merita probabil eforturi mai mari de la toate guvernele anterioare. Toate momentele istorice amintite ne dau exemplu despre modul în care oamenii acelor vremuri au lăsat deoparte orgoliile personale şi interesele de grup pentru a desăvârşi Unirea", a afirmat Alina Gorghiu.

Ea a menţionat că, în schimb, încercări de subminarea a democraţiei în ultimii ani au arătat exact situaţia inversă.

"Unii oameni politici contemporani au uitat valorile care au reprezentat normalitatea generaţiei de acum un secol, sacrificiul de sine şi munca în interesul naţiunii române. Dar poporul român întotdeauna a arătat că ştie să sancţioneze genul acesta comportament, iar cei care nu înţeleg acest lucru vor deveni irelevanţi", a spus ea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.