Liderul PNL Alina Gorghiu a declarat, duminică, la mitingul liberalilor, că PSD se hrăneşte din disperare şi din regrete, iar social-democraţii trebuie penalizaţi atunci când vând iluzii, ea transmiţând liberalilor că trebuie să spună tuturor că mârlănia în politică nu mai are ce să caute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gorghiu şi-a început discursul după cel al premierului Dacian Cioloş. Ea a mărturisit că fiul său, care împlineşte şase luni, se află în mulţime.

”Gămălia mea face şase luni şi e undeva în public, la primul miting electoral”, a spus Gorghiu. 

Preşedintele PNL s-a lansat într-un atac la adresa celor de la PSD.

”PSD se hrăneşte din disperare, din regrete. Haideţi să facem cumva, să îi penalizăm atunci când vând iluzii, pentru că iluzia, traficul de iluzii deşarte doare, dar nu acum, în campanie, ci după. Avem obligaţia să le spunem tuturor că mârlănia în politică nu mai are ce să caute”, a mai declarat Gorghiu.

Liderul PNL a spus că partidul are o echipă puternică.

”Vreau ca atunci când se vorbeşte despre lucrul românesc să fie semnul egal cu lucrul bine făcut. Merităm atâta lucru, după 27 de ani. Dacă minţim, supralicităm, dacă vindem iluzii, nu suntem noi la înălţimea unei naţii care are principii şi valori. Merită o clasă politică la acea înălţime. Dumnezeu să ne ajute şi să ne dea o Românie la 100 de ani, cu premier liberal, o Românie înainte”, a spus ea. 

Discursul Alinei Gorghiu a încheiat mitingul PNL.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.