Preşedintele PNL Alina Gorghiu a confirmat, marţi, la Digi 24, că premierul Dacian Cioloş va veni la şedinţa Consiliului Naţional al partidului de miercuri care se va desfăşura la Parlament şi unde va prezenta Platforma politică România 100, pe care formaţiunea a decis să o susţină la alegerile parlamentare, liberalii urmând a valida în forul de decizie propunerea ca Cioloş să fie premierul PNL la alegeri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alina Gorghiu a confirmat prezenţa lui Dacian Cioloş, miercuri, la şedinţa Consiliului Naţional al PNL, în care urmează să se valideze propunerea ca Dacian Cioloş să fie premierul susţinut de PNL la alegerile parlamentare. ”L-am rugat să vină să prezinte Platforma România 100. Mi se pare de bun simţ să dai un vot pe propunerea de premier în prezenţa domniei sale”, a explicat Gorghiu.

Preşedintele PNL a explicat şi susţinerea pe care PNL o dă lui Dacian Cioloş, care rămâne un premier neimplicat politic. ”Noi susţinem un prim-ministru neînregimentat politic. Este o premieră în politica românească, ştiu că este greu de făcut distincţia între un prim-ministru politic şi unul care nu e într-un partid” a mai afirmat Alina Gorghiu.  

Premierul Dacian Cioloş va participa, miercuri, la Consiliul Naţional al PNL unde urmează să fie validată nominalizarea sa ca propunere de premier din partea liberalilor, precum şi la mitingul liberalilor de duminică, au declarat, pentru News.ro, surse oficiale.

Consiliul Naţional al PNL se reuneşte, miercuri, la Parlament, pentru a valida nominalizarea lui Dacian Cioloş ca propunere de premier din partea Partidului Naţional Liberal.

Surse oficiale au declarat pentru News.ro că Dacian Cioloş va participa la eveniment, urmând să ţină un discurs în faţa liberalilor despre Platforla România 100, pe care a lansat-o în urmă cu câteva săptămâni.

Aceleaşi surse au mai declarat pentru News.ro că Cioloş va participa şi la mitingul organizat duminică de PNL pentru susţinerea Guvernului Cioloş.

Mitingul urmează să aibă loc în Piaţa Revoluţiei, de la ora 17.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.