Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a afirmat, duminică, la Hunedoara, în cadrul evenimentului de lansare a candidaţilor la alegerile parlamentare, că între PNL şi Dacian Cioloş nu există niciun fel de ruptură, ci este un partaneriat onest, ea îndemnându-i pe cei prezenţi să ne gândească la viitorul României cu un premier liberal, cu o echipă liberală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu există niciun fel de ruptură între PNL şi Cioloş, cum spun televiziunile de casă ale PSD. Suntem într-un parteneriat bun, un parteneriat onest, suntem într-o legătură care înseamnă că PNL a înţeles că avem nevoie de schimbare în politica românească”, a spus Alina Gorghiu, în discursul de la lansarea candidaţilor liberali din Hunedoara.

Preşedintele PNL a mai afirmat că ”niciun alt partid din România nu a înţeles că politica nu se mai face cu aceleaşi figuri uzate, cum sunt Dragnea, Ecaterina Andronescu, Rovana Plumb sau Victor Ponta”.

”Haideţi să le spunem oamenilor că am greşit, că au fost momente când ştim că i-am dezamăgit, dar că suntem singurul partid cu bună credinţă în ţara asta, singurul partid care poate aduce bunăstarea oamenilor, care face diferenţa între o Românie civilizată şi o Românie înapoi”, a mai declarat Alina Gorghiu. 

Ea a continuat: ”Haideţi să ne gândim la viitorul României cu un premier liberal, care a produs creştere economică de cinci la sută, iar premisele lui 2017 sunt bune, cu o echipă liberală. Haideţi să ne gândim ca Dragnea să rămână la sediul din Kiseleff şi nu mai mult”. 

Alina Gorghiu a mai afirmat că primul lucru pe care liberalii îl vor face când vor ajunge la guvernare va fi să nu impoziteze pensiile şi să elimine pensiile parlamentarilor, introduse de PSD.

”Avem obligaţia ca în 2018, când sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire, mandatul să îl dea un prim-ministru liberal, cu un Guvern liberal”, a spus în final Gorghiu. 

Prim-ministrul Dacian Cioloş a afirmat, într-un interviu pentru Ziare.com, că în campania electorală nu există suficientă dezbatere pe marginea programelor de guvernare, el transmiţând totodată partidelor care-l susţin pentru funcţia de premier, USR şi PNL, primului că este nevoie de mai multă ”consistenţă” în abordările economice, iar liberalilor că este nevoie să continue reforma internă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.