Senatorul PNL Alina Gorghiu spune că anunţul liderului PSD, Liviu Dragnea, potrivit căruia documentul de punere sub acuzare a preşedintelui pentru înaltă trădare este deja scris reprezintă o “hidoşenie la cel mai înalt nivel” şi doar o persoană “isterică şi paranoică” se poate coborî la un asemenea nivel. Gorghiu a mai scris că nu este nimic nou în faptul că Dragnea a dezvoltat “o obsesie” din a-l vedea pe preşedintele Iohannis plecat, iar acuzaţiile arată faptul că liderul PSD este “suficat în propriile promisiuni mincionase.”

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Hidoşenie la cel mai înalt nivel este calificativul pe care orice om de bună-credinţă îl poate da războiului politic declanşat de către Liviu Dragnea la adresa preşedintelui Klaus Iohannis. Doar o persoană isterică şi paranoică se poate coborî într-atât încât să regizeze o acuzaţie ridicolă împotriva preşedintelui României pentru că acesta refuză să fie nepăsător la un sistem de guvernare care îndreaptă statul spre faliment sigur”, a scris Alina Gorghiu pe contul său de Facebook.

De asemenea, ea afirmă că nu e nimic nou în faptul că Liviu Dragnea vrea să-l vadă plecat pe Klaus Iohannis de la Cotroceni.

“Nu este nimic nou că liderul PSD a dezvoltat o adevărată obsesie din a-l vedea plecat de la Palatul Cotroceni pe dl Iohannis, însă absurditatea acuzaţiilor arată gradul de disperare al lui Dragnea, sufocat în propriile promisiuni mincinoase şi care vede cum fotoliul prezidenţial la care aspiră de mult timp devine un orizont mult prea îndepărtat”, a mai scris aceasta.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seara, la Antena 3, că documentul pentru punerea sub acuzare a preşedintelui Klaus Iohannis pentru înaltă trădare este finalizat, dar că încă PSD şi ALDE nu au luat o decizie în această privinţă.

Liviu Dragnea a spus că ”nişte colegi” au lucrat la acest document, că ştia despre acest lucru şi că documentul este gata, dar că încă nu s-a luat o decizie.

El a spus că nici cu liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu încă nu a discutat pentru a lua o decizie.

Dragnea a susţinut însă că există multe elemente pentru care Klaus Iohannis poate fi acuzat de înaltă trădare.

”Sunt multe acţiuni ale lui Iohannis care pot îmbrăca forma trădării. Nu mi-aş dori să ajung acolo, dar nu e imposibil. Sunt acţiuni care au adus deservicii României”, a afirmat liderul PSD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.