Preşedintele interimar al Senatului şi vicepreşedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat că nu este nevoie să fie generată o criză guvernamentală din cauza declaraţiilor hazardate făcute de către premierul Viktor Orban în România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„La acest moment România are un mare noroc, de altfel şi un avantaj că în acest context extrem de complicat avem şi premier si preşedinte şi colegi în Guvern şi Parlament cu valori democratice europene asumate. Nu cred că este vreun pericol ca democraţia să decadă, aşa cum se întâmplă în alte state şi am văzut un discurs de care ne-am disociat, acela susţinut de premierul Viktor Orban. Nu este nevoie să generăm acum o criză guvernamentală din pricina declaraţiilor pe care hazardat le-a făcut premierul Ungariei pe teritoriul României. De ce? Avem un context foarte complicat, avem război la graniţă. Sigur devine uşor obositoarea pentru publicul larg, dar aceasta este realitate”, a afirmat Alina Gorghiu, luni la Digi 24.
 
Premierul Ungariei Viktor Orban a spus, săptămâna trecut, la Tuşnad, că pentru încheierea războiului din Ucraina este nevoie de o nouă strategie a Occidentului, el precizând totodată că discursul ruşilor trebuie luat în serios. 

De asemenea, Viktor Orban consideră că alimentarea cu arme moderne a Ucrainei nu va face decât să prelungească războiul, iar conflictul nu va fi încheiat decât în urma negocierilor ruso-americane. 

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.