Co-preşedintele PNL Alina Gorghiu susţine că toate controversele provocate de candidatura lui Marian Munteanu "validează o teorie” a sa şi a lui Vasile Blaga, şi anume aceea că Munteanu este "alegerea perfectă” pentru a candida, ea afirmând că Munteanu are "de departe prima şansă la Capitală”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Pot să vă spun un lucru: că de departe (Marian Munteanu - n.r.) are prima şansă la Capitală. (…). Îl contestă PSD. Îl contestă suporterii lui Nicuşor Dan. E firesc să-l conteste orice om care susţine alt partid. Ce am cerut ieri printr-un demers public a fost ca atunci când arunci cu lături într-un candidat să o faci documentat. Să nu arunci cu n-am să spun exact ce cred acum, dar să nu arunci cu acuze în spaţiul public fără să ai nici cel mai mic argument în susţinerea acelor acuze”, a afirmat Alina Gorghiu, într-o conferinţă de presă, susţinută vineri la Piteşti.

Întrebată cum intenţionează să combată acuzele aduse la adresa lui Marian Munteanu legate de presupusul fundamentalism ortodox şi despre relaţiile cu Virgil Măgureanu,Gorghiu a răspuns că cei care îl acuză pe Marian Munteanu ar trebui să asculte explicaţiile acestuia, întrucât acuzaţiile sunt aceleaşi ca cele aduse de FSN în anii 1990.

"A explicat de şapte mii de ori, trebuie doar să aibă cineva disponibilitatea să ţină urechile deschise, pentru că domnul Munteanu a explicat pe toate posturile de televiziune (…), peste tot a explicat, cum de altfel face de 20 de ani: acele acuzaţii (…) ştiţi că au venit de la suporterii FSN în anii 90. Cam asta se spunea. Cu aceeaşi legendă dacă rămânem şi în 2016 fără să ne deranjăm să citim un pic ce a fost atunci sau să-l ascultăm pe candidat explicând, fără să venim cu nişte dovezi atunci când acuzăm, cred că nu se cade să o mai facem într-o ţară democratică, că nu suntem la puşcărie, nu suntem aici să condamnăm oameni înainte să ascultăm punctul lor de vedere”, a adăugat co-preşedintele PNL.

Alina Gorghiu a mai spus că toate controversele din jurul candidaturii lui Munteanu arată că acesta este "alegea perfectă”.

"Dar vă spun că această controversă validează o teorie pe care eu şi domnul Blaga o avem de vreo trei zile, de când l-am desemnat candidat, şi anume că este alegea perfectă pentru candidatura la Primăria Generală. Am stârnit aşa un val de… Este foarte bine”, a mai spus Gorghiu, vineri, la Piteşti.

Co-preşedinţii PNL Alina Gorghiu şi Vasile Blaga au participat, vineri, la Piteşti, la lansarea candidaţilor liberali pentru alegerile locale din luna iunie, eveniment organizat la Casa Sindicatelor din municipiu.

Marian Munteanu este al treilea candidat propus de PNL la Primăria Capitalei, după Cristian Buşoi şi Ludovic Orban.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.