Preşedinta interimară a Senatului Alina Gorghiu a precizat, duminică la Liga Aleşilor Locali ai PNL de la Piteşti, că au trecut 30 de zile iar ministrul Muncii Marius Budăi nu a răspuns până în prezent interpelării sale, în calitate de senator, cu privire la faptul că cei de la Casa de Pensii Argeş nu au luat măsuri pentru plata sumelor către pensionarii argeşeni care au câştigat în instanţa de judecată recalcularea pensiilor. Ea a adăugat că va redeschise acest subiect, de săptămâna viitoare, „pentru că lipsa de respect a instituţiilor conduse de PSD în Argeş este extraordinar de mare” şi consideră „că pensionarii nu merită să fie sfidaţi”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Uneori mă şi mir că producem atât deranj unora doar pentru că vorbim despre ce lipseşte în judeţul Argeş: de la infrastrustura judeţeană proastă, pentru că este una dintre cele mai proaste infrastructuri judeţene din România, la faptul că nu avem un spital nou aici, nu s-a gândit nimeni că ne trebuie la nivel de municipiu un spital nou, la faptul că nu avem un parc industrial deşi investitorii îşi doresc un parc industrial, până la faptul că suntem judeţul care are cel mai mare număr de dosare, cu miile, câştigate de pensionarii argeşeni pe recalculare în instanţele de judecată pentru că, la Argeş, Casa de Pensii Argeş îşi bate joc de pensionari. Au trecut 30 de zile şi dl Budăi nici astăzi nu a răspuns interpelării unui senator, întâmplător preşedintele interimar al Senatului, cu privire la speţa din Argeş. Dar vă promit că săptămana viitoare voi redeschide acest subiect pentru că lipsa de respect a instituţiilor conduse de PSD în Argeş este extraordinar de mare şi cred că pensionarii nu merită să fie sfidaţi”, a explicat Alina Gorghiu, duminică la evenimentul PNL de la Piteşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.