Preşedinta PNL Argeş Alina Gorghiu a afirmat, duminică, faptul că în sudul ţării despre 30 de ani stânga a fost la putere, dar a menţionat că aceasta va avea un naş la Argeş. Ea a menţionat că filiala pe care o conduce are cea mai bună echipă de candidaţi din ultimii 30 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Alina Gorghiu a fost prezentă duminică, la evenimentul de lansare a candidatului PNL la primăria Mioveni, Alin Călinescu. 
Gorghiu le-a spus celor prezenţi că 2024 este un an cu multe provocări la finalul căruia PNL se va afla la guvernare. 
“Anul 2024 nu este deloc un an uşor. Este un an cu foarte multe provocări, un an cu toate tipurile de alegeri însă am o certitudine şi anume aceea că la finalul acestui an Partidul Naţional Liberal va guverna România. Vom fi patru ani de zile nu doar la guvernare. Am şi eu superstiţiile mele şi ştiu că de ziua mea întotdeauna primesc cadouri frumoase şi am să vă spun că pe 16 septembrie, a doua zi, după turul întâi al alegerilor prezidenţiale, o să am bucuria ca al nostru candidat liberal să intre în turul 2 cu cel mai mare număr de voturi şi o să vedeţi că am dreptate”, a afirmat Alina Gorghiu. 
Ea a mai anunţat că PNL Argeş are cea mai bună echipă de candidaţi din ultimii 30 de ani. 
“În sud am avut de peste 30 de ani o stângă la putere însă şi această stângă, la nivelul Argeşului, cred că va avea un naş. Şi asta e lista candidaţilor de excepţie liberali, pentru că avem o echipă pe care am reuşit să o formăm împreună în ultimii doi ani de zile, de oameni performanţi, de oameni care au demonstrat în cariere private că ştiu ce au de făcut, de antreprenori, de preşedinţi de federaţii sportive, de oameni de cultură, oameni care sunt reprezentativi pentru comunităţile lor. Trebuie doar să convingem argeşenii să ridice capul, să-i vadă, să le cunoască proiectele şi să ne dea votul lor. Şi am să vă spun cu toată convingerea că PNL Argeş are astăzi, când vorbim şi am închis cercul cu candidaţii pe oraşe astăzi la Mioveni, cea mai bună echipă de candidaţi din ultimii 30 de ani. Noi astăzi, dragii mei colegi, intrăm pe teren nu ca să concurăm. Uitaţi-vă la mine, am trecut de mult de etapa intrării într-o competiţie de dragul de a intra. Am intrat în teren ca să câştigăm. Iar lucrul acesta trebuie să-l credeţi fiecare dintre voi”, a mai declarat Alina Gorghiu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.