Deputatul PNL Gigel Ştirbu a declarat, miercuri, la Parlament, despre propunerea lui Sevil Shhaideh pentru postul de premier, că este ”o surpriză extrem de neplăcută”, iar Liviu Dragnea vrea să îşi pună ”un subordonat” pentru ca, după ce îşi va lămuri problemele penale, ”să urce treptele de la Palatul Victoria”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Se vede clar că domnul Dragnea a dus partidul la un nivel pe care nu cred că l-a dus vreun preşedinte PSD până acum. Nu că m-ar interesa ce face domnul Dragnea cu partidul domniei sale, dar ca simplu cetăţean al acestei ţări şi ca ales în Parlamentul României mă interesează cine va conduce destinele Guvernului în următoarea perioadă. Dacă domnia sa crede că în această manieră sau în această logică poate să facă astfel de propuneri înseamnă că votul cu care românii în 11 decembrie l-au încredinţat sau mandatat nu reprezintă pentru domnia sa nimic. Înţeleg că rudele domniei sale sunt pe primul loc şi că merită răsplătite. Eu unul nu aş vrea să fiu pus în pielea unui votat PSD în această zi, în acest moment”, a afirmat Gigel Ştirbu.

Liberalul a susţinut că propunerea lui Sevil Shhaideh este ”o surpriză extrem de neplăcută”, aceasta fiind o zi ”urâtă” pentru societatea românească.

”Nu ştiu ce se va întâmpla mai departe. Pentru noi toţi este o surpriză extrem de neplăcută. Se vede clar că domnul Dragnea doreşte să-şi pună un subordonat, că nu pot să spun altfel acestei doamne, pentru ca în următoarea perioadă, dacă îşi va lămuri problemele penale, problemele juridice, probabil domnia sa va solicita demisia acestei doamne, urmând ca domnia sa să urce treptele Palatului Victoria. E o zi extrem de urâtă pentru întreaga societate românească”, a subliniat deputatul PNL.

Gigel Ştirbu a mai spus că există un anume grad de rudenie între Liviu Dragnea şi Sevil Shhaideh.

”Ştim destul de bine că este un anume grad de rudenie între domnul Dragnea şi doamna Sevil Shhaideh. Nu sunt eu primul care spun, dumneavoastră, mass-media aţi relatat acest aspect cum că domnul Dragnea este unul dintre martorii, naşii domniei sale la un moment fericit din viaţa domniei sale”, a conchis Gigel Ştirbu. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.