Ministrul Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, a afirmat, vineri seară, că PNRR nu a fost respins, deşi Marcel Ciolacu personal a afirmat până acum de patru ori că ar fi fost respins. Ministrul afirmă că aşteaptă încă un răspuns de la Marcel Ciolacu la provocarea legată de demisia din fruntea PSD, dacă NRR este aprobat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”PNRR nu a fost respins, a cincea, a şasea oară. În fiecare săptămână este o ştire că este respins. Nu a fost respins, abia începe procesul de evaluare oficială. Nu sunt primele schimburi de observaţie, am tot avut”, declarat, vineri seară, la Digi 24, Cristian Ghinea.

Ministrul a precizat că procesul de comunicare cu Comisia Europeană va continua până în septembrie.

Întrebat dacă este responsabil de PNRR, Ghinea a precizat: ”Sunt coordonatorul PNRR, întreg Guvernul este responsabil. Ştiţi cum este, când e vorba să dai veşti bune, toşi miniştrii se închesuie (...) când e vora despre critici, rămâne ministrul coordonator să explice. Este parte din funcţia de coordonator şi mi-o asum”.

În legtură cu criticile pe care i le-a adus Marcel Colacu, Ghinea a declarat: ”Putem să discutăm la infint. Este a patra oară când Marcel Ciolacu personal spune că PNRR a fost respins (...) Dacă CE respinge PNRR, îmi dau demisia. Dacă CE aprobă PNRR ar trebui să-şi dea el demisia, că nu putem să discutăm la infinit, fără niciun fel de legătură cu ralitatea. Nu există o decizie a CE pe PNRR, sunt cereri de clarificare. Vor urma multe alte astfel de discuţii”.

Ghinea a afirmat că aştaptă în continuare răspuns de la Marcel Ciolacu.

”Eu aştept un răspuns de la domnul Ciolacu, că nu am primit. Domnul Ciolacu a răspuns cu noi invective, în loc să răspundă concret. Hai să discutăm cu demisia pe masă, să avem un mod de clarificare a acestei nebunii politice”, a mai declarat Ghinea.

Între Marcel Ciolacu şi Cristian Ghinea a existat, vineri, un schimb de replici, prin mesaje pe Facebook, referitor la PNRR.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.