Prim-vicepreşedintele PNL Gheorghe Flutur a declarat, joi, înainte de şedinţa Biroului Executiv al PNL, că speră ca astăzi să fie luată o decizie privind premierul PNL, el adăugând că Nicolae Ciucă este o variantă de premier. Flutur a mai anunţat că s-au finalizat discuţiile pe programul de guvernare şi că în cursul zilei de astăzi va mai exista o întâlnire cu cei de la PSD pentru finalizarea negocierilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Flutur a declarat la sediul partidului că a fost finalizat programul de guvernare şi că au lucrat şi la capitolul care rezumă programul de guvernare. 

”Acum suntem obligaţi să intrăm în linie dreaptă, să desemnăm şi candidatul pentru premier şi lista de miniştri. Ţara aşteptă un guvern şi trebuie să rezolvăm şi această problemă”, a spus prim-vicepreşedintele PNL. 

Întrebat dacă Nicolae Ciucă este o variantă de premier, Flutur a răspuns: ”Vom vedea, este o variantă, aşteptăm propunerea preşedintelui partidului. Vă ţinem la curent după şedinţa BEx, care nu cred că va dura foarte mult”. 

Gheorghe Flutur a mai afirmat că sunt discuţii în partid şi votul este suveran. ”Aveţi încredere că vom ieşi cu cea mai bună soluţie, rapidă, cred că astăzi după-amiază ne vom întâlni să continuăm negocierile cu PSD”. 

Flutur a mai spus că speră ca astăzi să existe o decizie privind premierul. ”Eu sper că da, pentru că am intrat în linie dreaptă şi, dacă programul de guvernare l-am terminat, asta mai este mutarea care să ne ducă spre noul Guvern. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.