Liderul AUR, George Simion s-a filmat în timp ce îşi ridică salariul de la Camera Deputaţilor şi spune că i s-a reţinut 30%, pentru că a făcut protest în timpul pandemiei. El arată că a luat 7.600 lei, indemnizaţie, din care va dona 6.000 de lei, la care se adaugă 4.600 de lei pentru chirie, 1.400 de lei pentru transport, 4.176 lei diurna pentru octombrie, iar suma forfetară urmează să o încaseze pe data de 18 decembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

 

”Mi-au luat din bani 30 %. 7.625 de lei. Dragi prieteni, cu reţinere 30 % din salariu mi se opreşte, pentru că am făcut protest în timpul pandemiei. Vreau să vă arăt fluturaşul de salariu, cum vi-l arăt în fiecare lună, de 5 luni încoace nu mai pot dona 10.000 de lei, adică 90 % din acest salariu, pentru că mi se reţin şi am 7600”, a spus liderul AUR într-o filmare pe Facebook.

El spune că din aceşti 7.600 de lei, va dona 6.000 de lei în luna decembrie.

”Foarte multă lume donează în luna decembrie, eu vreau să fim buni şi să ajutăm în luna ianuarie, pentru că atunci nu mai e nimeni bun. Vreau să-mi lăsaţi în comentarii locul unde ar trebui să ajungem în luna ianuarie, să ne ajutăm semenii, cazuri disperate. Nu putem să facem bine pentru toată populaţia, nu suntem la guvernare, dar o să încercăm să ajutăm cât mai mulţi oameni, cu alimente, cu burse pentru copii, eu în 4 copii cărora le dau burse lunare”, a mai spus Simion.

George Simion prezintă şi veniturile pe care le-a ridicat de la ghişeul Camerei Deputaţilor.

”Primesc 4.600 de lei, sumă pentru chirie. Genţi de bani. 1.400 de lei (..) pentru transport, deci mai sunt şi alţi bani. Mai avem 4176 lei diurna pentru luna octombrie. O să mai am şi pentru noiembrie şi pentru decembrie. Voi cât aveţi diurnă, vă întreb aşa?”, a spus Simion.

Preşedintele AUR întreabă de forfetară, funcţionarul spunându-i că va fi data pe 18 decembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.