Preşedintele AUR, George Simion, transmite , în mesajul de Anul Nou, că anul 2023 a fost unul dintre cei mai grei ani pe care România i-a traversat din 1989 până în prezent, dar că anul 2024 va fi cel mai important an din ultimii 34. Liderul AUR afirmă că, în anul 2024, românii pot alege să închidă ochii şi să lase lucrurile să meargă ca şi până acum, sau se pot implica pentru o schimbare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La mulţi ani, fraţi şi surori! Sus inimile, români! La mulţi ani, fraţi şi surori! Suntem la finalul unui an, 2023, unul dintre cei mai grei pe care i-am avut de traversat din 1989 încoace. Acum este momentul să sărbătorim alături de cei dragi, să ne bucurăm că Dumnezeu ne-a dăruit timp şi sănătate pentru a mai lupta încă o zi. Să profităm de aceste momente de linişte sufletească şi să ne întărim pentru anul 2024, care va fi cel mai important an, din 1989 încoace”, îşi începe George Simion mesajul de Anul Nou.
 
Liderul AUR mai spune că România ”a devenit secătuită, îndatorată, pustiită”, în ultimii 34 de ani.
 
”În ultimii 34 de ani, România a devenit secătuită, îndatorată, pustiită, cum n-a mai fost de pe vremea fanarioţilor. Rezultat a peste trei decenii de guvernare împotriva intereselor voastre. Au făcut o Românie a profitorilor, a bugetarilor de lux şi a privaţilor abonaţi la ţepe care le ţin trena, a sinecuriştilor la stat şi a specialilor. O cu totul altă Românie, este a celor care, zi de zi, merg şi trudesc de dimineaţă până în noapte, pentru a crea plus-valoarea din care primii îşi iau partea, prin ceea ce guvernanţii numesc ”buget”, iar celor care muncesc le rămâne o rămăşiţă, cât să-şi ducă zilele. Trăim într-un feudalism post-modern. De generaţii ni se spune că ne sacrificăm pentru viitorul copiilor. Dacă nu vom face o schimbare majoră în 2024, atunci viitorul nostru, al copiilor noştri, va fi amanetat”, mai spune Simion.
 
Preşedintele AUR mai transmite că România este a ”ciolacilor şi ciucilor”, dar că AUR vine să schimbe această stare de lucruri.
 
”La mulţi ani, fraţi şi surori! Sus inimile, români!
 
Ce ţară mai e asta în care stăm drepţi în faţa oricărei pretenţii aberante a birocraţilor fără faţă de la Brussels şi în care politicienii nu văd altceva, prin alegerea lor, indiferent cum s-au numit, decât păstrarea unui status-quo, în care România se împarte în două? În România lor, a ciolacilor şi ciucilor cu tot cortegiul lor de slugi, a salariilor, pensiilor şi indemnizaţiilor nesimţite, a profitului realizat prin furt şi a avuţiei naţionale transferate peste graniţe şi România noastră şi a voastră, a pensiilor şi veniturilor modeste, dintr-o viaţă de muncă, lipsită de perspectivă şi bucurie.
 
Eu şi AUR venim să schimbăm această stare de lucruri, dar avem nevoie de sprijinul nostru. Trebuie să înţelegeţi că noi nu suntem datori nimănui, în afara lui Dumnezeu şi a Ţării. Nu suntem legaţi nici de cercuri de interese, nici de corporaţii şi corporatişti şi de nicio putere străină, de la est sau de la vest.Suntem legaţi doar de voi: de poporul român. Fie că sunteţi în ţară, fie în pribegia din exilul economic, fie în Ucraina, Basarabia sau în Balcani, suntem toţi un singur suflet, românesc”, mai scris Simion în mesajul de Anul Nou.
 
George Simion le spune românilor, în final, că în anul 2024 pot face o alegere simplă: fie să lase lucrurile să meargă în direcţia de acum, fie ”să vă ridicaţi şi să faceţi ceva”.
 
”Anul 2024 ne pune în faţă o alegere simplă: puteţi să închideţi ochii şi să lăsaţi lucrurile să meargă ca şi până acum, „asigurându-vă” astfel că ţara merge spre dispariţia din istorie sau puteţi să vă ridicaţi şi să faceţi ceva: să mergeţi la cabina de vot şi să vă exprimaţi voinţa suverană, consfinţită prin Constituţie şi întărită de sângele martirilor români din toate timpurile şi din toate locurile. Nimeni nu ne poate lua ţara, decât dacă o dăm noi iar al doisprezecelea ceas, proverbial deja, a sosit. Vă chem alături de AUR, în 2024, să luptăm pentru visul numit România. La mulţi ani, fraţi şi surori! Sus inimile, români!”, este mesajul transmis de Georghe Simion.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.